Δεσμευόμαστε ότι σεβόμαστε απόλυτα και προστατεύουμε την ιδιωτικότητα των πελατών μας και των επισκεπτών του ηλεκτρονικού καταστήματος μας.

Οι τρεις βασικές μας αρχές σχετικά με την πολιτική απορρήτου της εταιρείας μας είναι οι εξής:

  • Συλλέγουμε μόνο τα στοιχεία που θα χρειαστούμε. Δεν θα σας ζητήσουμε πληροφορίες που δεν εξυπηρετούν κάτι, αναφορικά με τις υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε.
  • Μοιραζόμαστε μόνο τις πληροφορίες που οφείλουμε να μοιραστούμε. Δεν θα διαμοιράσουμε ποτέ τις προσωπικές σας πληροφορίες, εκτός κι αν έχουμε την προσωπική σας άδεια ή αν υποχρεωθούμε από κάποια νομική διαδικασία.
  • Σας βεβαιώνουμε πως διατηρούμε τις ιδιωτικές πληροφορίες... ιδιωτικές, με κάθε δυνατό μέσο (περιορισμοί πρόσβασης στα συστήματα μας από μη εξουσιοδοτημένους χρήστες, χρήση πιστοποιητικών ασφαλείας κτλ.

Αναλυτικά

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών της Web-Expert.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000) και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ)

Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψη τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Internet όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά.

Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος. Σε κάθε περίπτωση η Web-expert.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών / χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της Web-expert.gr

Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγει η Web-expert.gr είναι τα ακόλουθα:

  • Προσωπικά δεδομένα: Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα Web-expert.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα (το e-mail σας, ένα όνομα χρήστη και ένα password) μόνο όταν προχωρήσετε σε παραγγελία υπηρεσιών ή προϊόντων. Μαζί με τα παραπάνω θα χρειαστούμε και κάποιες επιπλέον πληροφορίες που αφορούν αγορά υπηρεσιών. Τα απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, διεύθυνση (οδός, πόλη, ταχυδρομικός κώδικας) και τύπο παραστατικού (απόδειξη, τιμολόγιο). Παράλληλα, ζητάμε εθελοντικά κάποια στοιχεία όπως αριθμό κινητού τηλεφώνου (στην περίπτωση που χρειαζόμαστε να επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας και για να λαμβάνεται SMS για την ειδοποίηση για την κατάσταση των υπηρεσιών σας (ανανέωση / οφειλές) )
  • Δεδομένα παραστατικού: Στην περίπτωση που κόψετε τιμολόγιο χρειαζόμαστε επιπλέον το όνομα της εταιρείας και ΑΦΜ αυτής.

Σύνδεσμοι:

H Web-expert.gr περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλα websites τα οποία και δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Web-expert.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων τους οποίους αυτοί ακολουθούν.

IP Διευθύνσεις

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στην Web-expert.gr αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και την ασφάλεια των συναλλαγών.

Cookies

Για να μπορούν να προσφέρουν προσωποποιημένη εξυπηρέτηση, οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες χρησιμοποιούν αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης, τα λεγόμενα cookies. Τα cookies χωρίζονται σε μόνιμα και session: τα μόνιμα cookies παραμένουν στο σκληρό σας δίσκο και αφού τελειώσετε την επίσκεψή σας, μνημονεύοντας μια μεγάλη γκάμα στοιχείων τα οποία χρησιμοποιούνται για την επόμενη επίσκεψη. Τα session cookies χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο site, ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Αυτά σβήνονται αμέσως αφού φύγετε από το site.

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων:

Η Web-expert.gr διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δε δύναται να τα μεταβιβάσει σε οποιονδήποτε τρίτο (φυσικό ή νομικό πρόσωπο) για κανένα λόγο με την εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές. Η Web-expert.gr διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία, τα οποία αποστέλλει ο επισκέπτης / χρήστης αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, οικονομικούς και φορολογικούς.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με τη Web-expert.gr προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, την διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή την διαγραφή του. Η Web-expert.gr είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που εσείς έχετε αποστείλει για λόγους στατιστικούς, οικονομικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών - πληροφοριών του.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες της Web-expert.gr και προκειμένου να παραγγείλετε υπηρεσίες, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα και υπηρεσίες μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.). Tα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου της Web-expert.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Web-expert.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία της Web-expert.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Web-expert.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτήν, την ΕΕΤΤ και το ΙΤΕ, ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις και υπηρεσίες (πχ domain whois), με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Ειδικά, για κατοχυρώσεις ονομάτων χώρου .com, .eu, .net, .info, .org κλπ, τα στοιχεία ιδιοκτήτη ονόματος χώρου κοινοποιούνται στην υπηρεσία whois μέσω των συνεργατών μας που διαχειρίζονται τα domain names. Μετά από αίτημα του πελάτη και την ενεργοποίηση της υπηρεσίας IdProtect, μπορεί να γίνει απόκρυψη αυτών των στοιχείων από τις υπηρεσίες whois.

Στοιχεία του αρχείου προσωπικών δεδομένων κοινοποιούνται στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 04 Οκτωβρίου 2014 16:37

Κατοχύρωσε Domain

Panel Διαχείρισης

Προσφέρουμε Domain Panel, για εύκολη αλλαγή nameservers, επαφής, λήψη του EPP, κλείδωμα, domain park / unpark με ένα click!

Υπενθύμιση λήξης

Σας στέλνουμε 5 email 40,20,10 (+SMS),7 και μια (+SMS) μέρα πριν την λήξη του domain για να σας ειδοποιήσουμε για την έγκαιρη ανανέωση του! Το SMS φυσικά μπορεί να απενεργοποιηθεί!

Extra υπηρεσίες

Υπηρεσίες domain parking / φιλοξενίας  και SMS χωρίς κανένα επιπλέον κόστος!

Νέες καταλήξεις

Προσφέρουμε σχεδόν όλες τις καταλήξεις, εάν δεν βρείτε κάποια ρωτήστε μας!

Φιλοξενία Site

High Speed Servers

Γιατί οι server μας είναι σύγχρονοι  (Intel® Core™ i7-920  Quadcore incl. Hyper-Threading Technology & 48 GB DDR3 RAM) , φιλικοί προς το περιβάλλον και σε Ευρωπαϊκό Datacenter

Ασφάλεια

Firewall, antivirus και live exploit scanner που προστατεύουν τα website σας από επιθέσεις.

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Απεριόριστα E-mail, subdomain, parked domains, autoresponders & email forwarders. 3 εφαρμογές ανάγνωσης Web Mail (RoundCube/ Horde/ SquirrelMail)

Γρήγορη Τεχνική Υποστήριξη

Γρήγορη τεχνική υποστήριξη, με μεγάλη γνωσιακή βάση και video tutorials του cPanel.

Εγγραφείτε στο Newsletter: